Workshops

 

Morgane La Fay Presenteert

Workshop voor volwassenen,

voor de dames, Voor de heren, voor de koppels, voor de singels…

Voor een leuke Originele gezellige avond met gasten, voor teambuildings, reünies, enzomeer…

Pikante verhalen en Erotische Kruiden.

Leuke weetjes en verhalen, die tot slot leiden tot jouw eigen kruidenmengeling die je mee mag nemen naar huis voor…

Hij hopte en bonste, al in haar eigen sponde…

Een passie waar geen kruid tegen gewassen was, wat een zonde…

Maanmeditatie’s:

 
Kom tot volledige ontspanning tijdens een maanwandeling met verhalen, aangepast aan de maanstanden… Winnen, volgroeien, verliezen… Allemaal aspecten die aan bod komen.
 
Kruidenwandelingen:
 
zoek langs de boeren wegen, welke kruiden komen wij daar tegen? Steeds studeren is de leuze, en je hebt geen andere keuze, als je kennis vergaren wil… Zwijg gauw, stil! De planten vertellen hun verhaal.
Kruidenwandeling kan ook in thema’s, medische aandoeningen, verven en kleuren, erotische kruiden…
 
Wijndegustatie’s:
 
Mythes van over de hele wereld over wijn, kan ook in het thema van het Oude Griekenland bijvoorbeeld. Guitige verhalen worden ingedronken tijdens deze fijnproeverij… Per glas wijn een verhaal voor de gasten, oftewel interactief theater als deze godendrank zijn werk doet? Alles is mogelijk…
 
Kaarsenmaken:
 
Kaarsen vervaardigen, met of zonder een vleugje kaarsenmagie, kom mee naar de verborgen wereld van het vuur en zijn mythes… Van Agni tot Prometeus… Van aloude symboliek tot technische geschiedenis, alle accenten zijn mogelijk. 
 
Wierook maken:
 
Wierook kent iedereen, als geurelement of als zuiveringswapen. Over de hele wereld verbranden we geuren om tot in hogere sferen te komen. De geschiedenis van wierook met de overlappende gelijkenissen van andere culturen wordt hier behandeld, en tijdens het vervaardigen worden de mythische ingrediënten besproken.
 
Asian fusion coocking:
 
onder leiding van chef Kuan Ying Chow ga je leren noedels maken, kimchi, gevulde dumplings, mochi, dim sun, sushi… Werken met vreemde ingrediënten zoals gefrituurde lotusbloemen, kan zowel veggie, vegan of met vlees… Ondertussen worden (afhankelijk van het gerecht) de Mongoolse, Chinese, Indische, Oeigoerse, Koreaanse, Japanse mythes en sagen verteld die samenhangen met de exotische ingrediënten, leren en smullen, als dat geen pavloviaanse belofte is!
 
Dromenvangers maken:
 
De geschiedenis van dromevangers vangt aan in Noord-Amerika, maar in alle culturen vind je verschillende vormen. Hardnekkige nachtmerrie’s, angstdromen? Pak ze aan met een oude methode die jou het meeste aanspreekt. Uiteindelijk ga je nog een echte droomreiziger worden.
In deze workshop wordt geleerd hoe je om kan gaan met dromen, hoe je ze levendiger kan maken of kalmer. Hoe gingen andere culturen hier mee om? Wat gebruikten ze?
 
Voor zowel voor kinderen als volwassenen, de workshop wordt aangepast aan de groep.